RedFox Maskota
- 21%
Casada Kennedy III

Casada Kennedy III

Cjenik: 28.990,00  kn  
22.990,00  kn
(Sa PDV-om 25%) Uštedjeli ste: 6.000,00  kn (21%)
Odeberite boju fotelje u kojoj ćete se najugodnije osjećati
RFCA0010009
Proizvoda s odabranim opcijama nema na zalihi
KENNEDY III kombinira provjereni princip s inovativnim dizajnom. Sve se čini lakše i opuštenije. Zahvaljujući posebno osmišljenim programima za masažu, masaža se može prilagoditi vašim osobnim potrebama.

KENNEDY III je jedinstven i zbog akupresurne masaže u predjelu sjedala, predjelu za leđa, listove i stopala Osim toga, u dijelu za stopala postoje senzori koji ga prilagođavaju visini pojedinog korisnika.

Rad masažne fotelje kontrolira mikroračunalo koje provodi različite inteligentne tehnike i kombinacije masaže kao što su gnječenje, tapkanje, udaranje otvorenim dlanom, Shiatsu, rotiranje, vibriranje i zračna masaža. Ovim metodama se precizno masiraju akupresurne točke kako bi se učinkovito uklonilo umor, potaklo rad metabolizma i poboljšala prokrvljenost.

Masažna fotelja Kennedy III raspolaže s pet setova automatskih programa masaže za cijelo tijelo i dva za pojedina područja kako bi se doista ispunile i vaše najrazličitije potrebe.

Različiti se načini masiranja se mogu kombinirati u prilagođene programe masaže ili se može masirati samo određene točke.
Dimenzije:
146 x 88 x 117 cm (uspravno), 184 x 88 x 72 cm (polegnuto)
Težina proizvoda:
114,9 kg
Boja uređaja:
Siva

Nema postova

Napiši recenziju