Trgovine

HALO d.o.o. Tvrtka Halo elektronika d.o.o. osnovana je 1987 godine i otada bilježi neprestani rast i razvoj u području prodaje, servisa i ugradnje klima uređaja, kućanskih aparata, ugostiteljske opreme i sitne elektronike. Naše dugogodišnje iskustvo naša je najbolja preporuka i garancija kvalitetne izvedbe.

Osnovni prioritet tvrtke nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, educirati Vas i Vaše osoblje te servisirati uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mjestu. Za većinu uređaja iz svoje ponude tvrka Halo d.o.o. je ovlašteni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savjetodavnu podršku za uređaje iz svoje ponude. Nudimo kompletnu uslugu od besplatnog pregleda prostora, dostave klime, montaže i periodičnog pregleda (vodimo kompjutorsku evidenciju o periodičnim pregledima Vaseg klima uređaja te preuzimamo odgovornost da Vas pravovremeno obavijestimo o potrebi istog).

Prodajemo i montiramo isključivo klima uređaje za koje vam možemo ponuditi svu tehničku podrsku i rezervne dijelove u garantnom i vangarantnom roku.